گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه عبور هواپیماهای انگلیسی از حریم هوایی خود را ممنوع کرد

آژانس حمل‌ونقل هوایی فدرال روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که عبور هرگونه هواپیمای بریتانیایی از حریم هوایی این کشور ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 25
کد خبر: ۱۲۳۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری تاس، آژانس حمل‌ونقل هوایی فدرال روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که عبور هرگونه هواپیمای بریتانیایی از حریم هوایی این کشور ممنوع است.

 

در بیانیه این سازمان آمده است: در 25 فوریه 2022، از ساعت 11:00 به‌وقت مسکو، محدودیتی در استفاده از حریم هوایی فدراسیون روسیه توسط هواپیماهای متعلق به بریتانیا و یا اجاره‌شده یا اداره‌شده توسط اشخاص مرتبط با این کشور و یا ثبت‌شده در این کشور پادشاهی، از جمله پروازهای عبوری از حریم هوایی روسیه اعمال شده است.

این آژانس حمل‌ونقل هوایی یادآور شد که این اقدام در پاسخ به "تصمیمات غیردوستانه مقامات هواپیمایی بریتانیا" اتخاذ شده است.

 

یک روز قبل، این آژانس پیشنهادی را برای انجام رایزنی در مورد رعایت موضوع قوانین پرواز بین دو کشور به بریتانیا ارسال کرد.

 

این سازمان گفت: امروز صبح، ما پاسخ منفی از همکاران بریتانیا دریافت کردیم، این مبنایی است که طرف روسی اقدامات واکنشی را مطابق با مفاد توافقنامه خدمات هوایی دولتی بین روسیه و انگلیس به‌منظور رعایت اصل برابری و حقوق مساوری برای خطوط هوایی انجام دهد.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه صبح پنجشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی گفت که در پاسخ به درخواست سران جمهوری‌های دونباس و به‌منظور "حفاظت از مردمی که به‌مدت 8 سال هدف نسل‌کشی رژیم کی‌یف قرار گرفته‌اند"، تصمیم به انجام یک عملیات نظامی ویژه گرفته است.

 

رهبر روسیه تأکید کرد که مسکو هیچ برنامه‌ای برای اشغال سرزمین‌های تحت اشغال اوکراین ندارد./ تسنیم

 

ارسال نظر